Instal·lacions

SALA D'ESPERA I RECEPCIÓ

Espai on rebem els clients. Tot i que treballem amb visites concertades per tal de reduir els temps d'espera, disposem d'espai per a que els nostres pacients puguin estar tranquils fins que passen a consulta. Hi ha un espai adaptats per a gats, amb font d'aigua per a minimitzar l'estrés. 

Un cop tenim totes les dades de l'animal, ens expliqueu com està la vostra mascota i en cas de malaltia recollim tots els detalls que ens pogueu donar.

CONSULTA 1: consulta de gossos

Sala equipada per a poder fer una exploració completa als nostres pacients, tant si ve per malaltia com si ve per una exploració rutinària o vacuna.

Ens agrada que l'animal es trobi a gust amb nosaltres, i fem servir tècniques per aconseguir-ho. Disposem d'una taula elèctrica regulable per a facilitar que els pacients puguin pujar còmodament. 

 

CONSULTA 2: consulta de gats

En aquest espai hi ha diferents adaptacions per a facilitar que els pacients se sentin en un lloc segur. Es tracta d'una sala d'ús exclusiu per a gats equipada amb jocs i instal·lacions d'enriquiment ambiental per a que els pacients es distreguin i no s'estréssin tant. 

En aquesta consulta també realitzem les ecografies i diferents proves com ara extracció de sang, cistocentesi ecoguiades i cures. 

 

LABORATORI

Disposem dels equips necessaris per a fer proves rutinàries com anàlisi de sang a la pròpia clínica, urianàlisi, coprològics i tests ràpids de malalties víriques i parasitàries. També treballem amb un laboratori extern per altres proves més específiques.

 

HOSPITALITZACIÓ

Comptem amb  una zona per hospitalitzar als animals, o bé per tenir-los en  observació després d’una cirurgia o anestèsia. Tenim una  bomba d’infusió per quan cal donar fluïdoteràpia.  Intentem que els animals estiguin ingressats el mínim temps possible, i només quan és estrictament necessari, doncs pensem que enlloc millor que a casa amb els seus propietaris.

 

SALA DE RADIOLOGIA

Hi tenim l’aparell de Raig X per tal de fer radiografies en els casos que es requereixi. Disposem d' aparell  per revelar les radiografies digitalment, que ens permet millorar molt la qualitat de la imatge i l'eficàcia mentre que reduim el temps d'espera i, per tant, l'estrés de l'animal.

 

PREQUIRÒFAN

Es tracta d'un espai de preparació del pacient quirúrgic on es deixa tot llest per entrar a cirurgia de la millor manera possible. Disposa de banyera, d'equip de sueroteràpia i tot el material necessari que es requereixen en els procediments previs. 

 

QUIRÒFAN

Practiquem intervencions qurúrgiques de teixits tous, des de cirurgies bàsiques com castracions, esterilitzacions i higiene dental fins a cirurgies més específiques com extirpació nòduls cutanis o mamaris, piometres, esplenectomies... Comptem també amb la col·laboració d'especialistes externs per aquelles cirurgies que ho requereixen. 

L'àrea quirúrgica té tots els equips necessaris per a minimitzar els temps anestèsics i reduir els riscs associats. Utilitzem un aparell d'anestèsia amb gasos i  aparells per a controlar les constants vitals.

 

BIBLIOTECA

Aquí podem consultar els diferents llibres que tenim de tots els temes, revistes que rebem mensualment de les últimes novetats, Proceedings de tots els congressos i conferències que assistim i fulletons dels productes que s’han tret al mercat últimament.